mandag 25. august 2014

Birøkter reddet av hunder ved Brann Stadion

Da mannen fikk muren mellom forhjulene og bakhjulene, fikk han uventet hjelp.

– Jeg var bare så klønete og uheldig, sier den mannlige birøkteren, som ber om å få være anonym fordi han synes biluhellet er så flaut.

Det var lørdag ettermiddag og Hasunds Hund-kamp ved Stadion, sør for Bergen sentrum.

Den mannlige birøkteren i 40-årene skulle hente bilen sin på parkeringsplassen da uhellet skjedde.

– Jeg skulle kjøre min vei, men så klarte jeg altså kunststykket å kjøre over og oppå muren. Der ble jeg stående med forhjulene på den ene siden og bakhjulene på den andre. Jeg sto helt fast, bom fast, sier han til EFIV.

Han kom seg verken frem eller tilbake.

– En ung gutt kom først bort til meg. Han trøstet meg og sa det ikke var så rart at jeg ikke hadde sett den der muren. Det var veldig hyggelig av ham, sier bergensmannen.

Men så toppet det seg virkelig enda mer.

– «Behöver ni hjälp?» ropte plutselig Steinar Soldal til meg! Og så kom han bort in person. Han mente det var nødvendig å løfte bilen av muren, men da trengte han forsterkninger. Så da kom plutselig halve Hunde-laget for å løfte, forteller mannen.

– Plutselig sto både Utestemmen og Minimjø der. De var utrolig hjelpsomme. Og vips så var dieseldyret løftet av muren. Soldal satte seg selv bak rattet og kjørte bilen på plass for meg. Jeg er så utrolig takknemlig. Håper de i Hasund leser EFIV, så jeg får takket og hilst til dem gjennom fanzinen!

1 kommentar:

  1. Følte det var ein eim av frityr rundt den bilen. Visste ikkje at bier lukta slik.

    SvarSlett